Selecteer een pagina

 

 

 

   Wie is Liesbeth…….

 

Mijn volledige naam is Liesbeth van Rijen-van den Hout . Vóór ik mijn schoonheidssalon aan de Keizersdijk 10b te Raamsdonksveer begon ,was ik eerst werkzaam als kapster. Omdat mijn affiniteit meer lag in de algehele schoonheid van man en vrouw besloot ik de opleiding schoonheidsspecialiste te gaan volgen. Dat heb ik gedaan bij Schoonheidsinstituut Esthetica in Breda. In die periode heb ik veel geleerd van de oprichtster van het instituut, Fancy van Eijden.
Sinds 1990 ben ik zelfstandig schoonheidsspecialiste. Ik heb derhalve al bijna 30 jaar ervaring op het gebied van schoonheidsverzorging en alles wat erbij hoort. Eerst in een kamer op de bovenverdieping van mijn huis en door het toenemende succes werd al gauw de garage omgetoverd tot een complete schoonheidssalon aan de Vondellaan 11 te Raamsdonksveer en sinds 1 december met een eigen salon aan de Keizersdijk 10b in het centrum van Raamsdonksveer.
Na mijn algemene opleiding ben ik me gaan specialiseren in diverse deelgebieden van de schoonheidsbehandelingen. Daarvan zijn o.a. de ANBOS specialisaties zoals ontharingstechnieken, elektrisch ontharen, acné en camouflage de aspecten die ik in mijn salon kan aanbieden. Deze behandelingen kunnen mogelijk door uw zorgverzekering worden vergoed. Daarvoor dient u uw polis te raadplegen. Verder beschik ik over de vaardigheden manuele lymfdrainage, bindweefsel massage, visagie en hairdesign. En onlangs heb ik het diploma “Medisch Schoonheidsspecialiste “ weten te behalen ( zie ook http://medisch-schoonheidsspecialist.nl )
Naast een speciaal behandeling is het tevens mogelijk om mijn salon te bezoeken voor een aangepaste schoonheidsbehandeling, die ik op adequate wijze toepas, dit na een persoonlijke analyse van uw huid. Kortom, in mijn salon beschik ik momenteel over het complete plaatje
Ik gebruik in mijn salon het professionele merk Medik8. Een Engels merk dat is ontwikkeld door een farmaceut. Uitgangspunt daarbij is het ontwikkelen van huid-verbeterende producten. Producten die zich met name richten op anti-aging, acné, roodheid, pigmentvlekken en een droge huid. Men richt zich daarbij op een resultaat zonder irritatie.  Het merk bevat geen conserveringsmiddelen of alcohol. En is uiteraard ook niet op dieren getest

Contact

06-44657558

info@schoonheidssalon-liesbeth.nl

Meer zien…

BLOG

 

Kamer van koophandel : 18127013

BTW : NL001672624B81
Privacy Verklaring

Adres :

Keizersdijk 10b

4941GE Raamsdonksveer

Openingstijden:

dinsdag -woensdag-donderdag: 9.30 uur-18.00 uur

zaterdag: 9.30 uur-12.30 uur

Info op afspraak

 

 

 

 

Email Mij