Selecteer een pagina

Pigmentvlekken 

Pigment in je huid wordt gestimuleerd door Ultra Violet (UV) licht  van de zon. Pigment dient eigenlijk als bescherming van je huid.(dermis)

Wanneer UV licht op je huid komt wordt je bruin, wanneer er teveel licht op je huid komt kan de huid zich anders gaan gedragen en kan er beschadiging en huidveroudering op gaan treden.

Teveel en zeker onbeschermd  zonder zonbescherming naar buiten gaan is dan ook ten zeerste af te raden. Wanneer pigmentcellen zich ongelijk gaan verdelen kunnen er pigmentvlekken ontstaan.

Natuurlijk zijn er meer oorzaken waardoor pigmentvlekken kunnen ontstaan. Denk bijvoorbeeld aan:

*  Hormoon veranderingen.

* Verwondingen denk bijvoorbeeld aan

*   Parfum.

UVADringt diep in de huidlagen en kunnen diep in de huid beschadigingen geven. Het is de veroorzaker van bijvoorbeeld huidveroudering omdat elastine vezels beschadigd worden.

UVB Zorgt voor een gebruinde huid en de veroorzaker van zon verbranding.

Medik8 heeft een geweldig serum voor onder je dag- of  nachtcréme. WHITE BALANCE BRIGHTENING serum om pimentvlekken te minimaliseren.

Met een uniek ingrediënt genaamd OXY RESVERATROL ( OXY-R)

Dit ingrediënt minimaliseert pigmentatie van de huid en stopt overproductie van melanine (pigmentcellen).

Het product bevat 0,5% OXY-R dit is 3x sterker dan kojiczuur wat volgens de wet 1% toegestaan is. Tevens bevat de White Balance lijn van MEDIK8 meerdere producten met dit unieke ingrediënt OXY-R

 

 

 

 

ZORG OOK IN DEZE TIJD VOOR EEN ZUIVERE HUID!

 

Nu je een tijdje niet naar de schoonheidssalon hebt kunnen komen door de CORONA-toestand kun je hoogst waarschijnlijk waarnemen dat de poriën van je huid vergroot zijn. Doordat de talg niet weg kan, raken de poriën verstopt en door de talgtoevoer groter.

Welnu, daar heb ik een oplossing voor je n.l. het MEDIK8 product                                               ACTIVATED CHARCOAL REFINING MASK

Dat product bevat houtskool. Nee, geen gewone houtskool maar charcoal uit de bamboeplant. Dat houtskool product heeft vele kleine gaatjes, die gifstoffen en chemicaliën opnemen en juist daardoor wordt de huid gezuiverd en de poriën verfijnd.

Kortom, ook in deze tijd kunt u een zuivere huid hebben met de juiste ingrediënten van MEDIK8

 

GRATIS UW MEDIK8 PRODUCTEN BIJ U THUIS!!!!

 

Heel fijn om te horen hoe mijn klanten net zo enthousiast zijn over MEDIK8 als ik. Nu zeker in deze onzekere Coronatijd merk ik hoeveel bestellingen ik mag wegbrengen naar tevreden klanten. Fijn dat mijn klanten mij appen en mailen om aan hun favoriete MEDIK8 product te komen. Graag breng ik deze dan op een verantwoorde Corona proof-manier naar u toe.

Hoe dan??

U Whats-appt, belt of mailt mij voor uw favoriete producten . Ik breng deze dan naar u…..bel aan…..zet het product voor de deur….en wacht tot u de deur openmaakt. Zo zien wij elkaar en kunt u eventuele vragen aan mij stellen over uw huid of product of gewoon ’n gezellig praatje maken. Afrekenen gebeurt met een Tikkie of u maakt het bedrag over. Erg leuk om te ervaren hoe blij u met de afgeleverde producten bent. En ook om elkaar weer eens te zien. Tot slot, schroom niet om mij te bellen, appen of te mailen. Graag help ik u dan verder om met de MEDIK8 producten  uw huid stralend gezond te houden in deze Corona-tijd.

Mijn telefoonnummer is 06-44657558

Mail adres info@schoonheidssalon-liesbeth.nl

HELP…EEN PUISTJE, en altijd op het moment dat het niet uit komt.

Je herkent ‘t vast wel, altijd op het  moment dat je iets te doen hebt voel je ‘n puistje opkomen.
Wellicht heb ik hier dan de oplossing voor je.
BLEMISH SOS van Medik8
Het is een transparante gel die je plaatselijk kunt aanbrengen.
Deze werkt anti bacterieel  doordat er het  o.a. AZELAINEZUUR bevat.
Dit is afkomstig vanuit granen.
Verder werkt deze BLEMISH SOS GEL talg reducerend, anti roodheid en poriën verfijnend.
Het is zacht voor je huid maar hard tegen acné.
Dit product bevat geen alcohol. En is voor zowel dag en nacht te gebruiken.

 

Schoonheidssalon Liesbeth dicht…..wat nu ???

“Hoe kan ik toch mijn klanten van dienst zijn”, flitst het dagelijks door mijn hoofd. Welnu, wellicht dat ik u van dienst zijn met een mini behandeling voor thuis. Daarvoor denk ik aan een pakket met daarin producten voor het reinigen van het gezicht, een peeling  en tot slot een masker. Dat pakketje voor thuis kost €53,50 u krijgt een reiniging t.w.v. €9,95 cadeau

U begint met een reinigingsproduct van medik8. Reiniging die uiteraard is aangepast aan de verzorgingsbehoefte van uw huid, compleet met bijpassende werkstoffen.

Na de reiniging volgt de peeling. In die peeling zitten korreltjes van waterplanten, die uw dode huidcellen verwijderen. De tevens aanwezige fruitzuren in het peelingpakket komen in de diepere huidlagen en brengen daarmee een celvernieuwing op gang. Belangrijk is wel de peeling even te laten inwerken, zodat de diepere werking kan plaats vinden.

U besluit deze thuis minibehandeling met een bio cellulose masker.Dat geeft namelijk uw huid een flinke hydratatie (vochtinwerking). Bij het vliesmasker zit een nog een serum dat u over masker dient uit te strijken. Laat dat serum ongeveer 10 minuten inwerken op het vliesmasker.

Een concreet filmpje over deze thuisbehandeling kunt u zien op de website van de schoonheidssalon onder de naam “GUN JEZELF EEN MEDIK8 MOMENT’’                                                              www.schoonheidssalonraamsdonksveer.nl en dan op de homepage naar onderen scrollen naar het youtube logo.

Succes !!!!!!

* Geldig tot 20 april 2020

 

Waarom Medik8 ?

In mijn salon gebruik ik de schoonheidsproducten van Medik8.Toen ik me in dat product heb verdiept en bij diverse cliënten heb gebruikt werd mij duidelijk dat de producten van Medik8 een resultaat zonder enige irritatie opleveren. Medik8 bestaat sinds 2009 en heeft zich gericht op huidverbeterende producten. En dan hebben we het over anti-aging, acné, pigmentatie en een droge huid. In dit kader kunnen we spreken van farmaceutische kwaliteitsingrediënten en worden derhalve alleen verstrekt aan professionals en medische schoonheidsspecialistes. Handvervaardigde producten en 100 procent Vegan. Bij Vegan wordt nagestreefd het volledig vermijden van dierlijke producten.

Mijn gevoel wordt beaamd door vele positieve reacties uit mijn klantenkring.

Medik8  CSA pakket tegen veroudering van de huid

Het heet een CSA-pakket en bevat alle ingrediënten tegen veroudering van de huid. In de cosmetica-industrie heet dat dan anti- aging. Omdat uitgangspunt waar te maken is het belangrijk dat je als producent van een schoonheidspoduct ook iets ontwikkelt dat de anti-aging ook waar maakt. Welnu, het Engelse merk Medik8 heeft een dergelijk product ontwikkeld onder de naam CSA pakket met daarin 3 daadwerkelijke effectieve werkstoffen.

De C staat daarbij voor de afkorting vitamine C en vitamine c helpt de huid om veroorzaakte zonschade te reduceren . Bovendien werkt vitamine c collageen stimulerend met als gevolg verbetering van de stevigheid en elasticiteit van de huid. Daarbij wordt vitamine C  beschouwd als een van de beste antioxidanten.  Vitamine C wordt overdag toegepast.

 

De S in het CSA pakket staat voor sunscreen en bevat een dagcrème onder de naam Day Total Protect. Een crème die spf 30 bevat en beschermt de elastine van de huid en werkt tegen veroudering.

Tenslotte de A voor vitamine A, dat zorgt voor collageen aanmaak en vernieuwing. Vitamine A vermindert zichtbaar acné.                          Vitamine A wordt ’s nachts toegepast.

Kortom,het CSA-vitamine pakket van het schoonheidsproduct Medik 8 is voor een bedrag van 46 euro een zeer geschikt pakket om eens kennis te maken met Medik8.

Gezellig en leerzaam event bij schoonheidssalon Liesbeth

In een gezellige en sfeervolle ambiance hield medisch specialist Liesbeth van Rijen in haar onlangs geopende nieuwe salon aan de Keizersdijk 10b te Raamsdonksveer een event voor haar cliënten.

Tijdens het event konden de bezoekers kennis maken met het Engelse schoonheidspoduct Medik8. Daarvoor was een Medik8 expert speciaal naar Raamsdonksveer gekomen. Tijdens de bijeenkomst konden de bezoekers op ontspannen wijze kennis maken met de schoonheidsproducten van Medik8.

Dat gebeurde o.a. tijdens een korte schoonheidsbehandeling in de salon door gastvrouw Liesbeth. Zoals een reiniging en een peeling en daarna werd er met een speciaal apparaat een inwendige huidscan gemaakt, waarna er door de Medik8 expert en Liesbeth een passend advies werd gegeven met uiteraard de daarbij horende Medik8 producten.

Aan het event was ook nog een loterij verbonden. Een loterij, waarbij de namen van alle klanten, die sinds de nieuwe vestiging in de salon waren geweest, in een doos werden gedaan en daaruit trok de Medik8 expert, Sanne, de winnende naam. Dat werd Hennie de Vries. Zij kreeg een CSA pakket van Medik8. Later op de dag sloot Liesbeth met een tevreden gevoel weer haar salon af. Klaar voor weer volop schoonheidsbehandelingen in de toekomst en vooral ook met het uitgangspunt om cliënten met huidproblemen op adequate wijze te behandelen……

ZORG OOK IN DEZE TIJD VOOR EEN ZUIVERE HUID!

 

Nu je een tijdje niet naar de schoonheidssalon hebt kunnen komen door de CORONA-toestand kun je hoogst waarschijnlijk waarnemen dat de poriën van je huid vergroot zijn. Doordat de talg niet weg kan, raken de poriën verstopt en door de talgtoevoer groter.

Welnu, daar heb ik een oplossing voor je n.l. het MEDIK8 product                                                                              ACTIVATED CHARCOAL REFINING MASK

Dat product bevat houtskool. Nee, geen gewone houtskool maar charcoal uit de bamboeplant. Dat houtskool product heeft vele kleine gaatjes, die gifstoffen en chemicaliën opnemen en juist daardoor wordt de huid gezuiverd en de poriën verfijnd.

Kortom, ook in deze tijd kunt u een zuivere huid hebben met de juiste ingrediënten van MEDIK8

 

Hebt u ook zo’n hekel aan die fijne lijntjes in je gezicht. ?

Dan heeft het professionele Engelse merk Medik8  daarvoor een serum ontwikkeld, dat in de markt de naam heeft gekregen van Hydr8 B5. 

Dat produkt is erop gericht om je gezicht te hydrateren zodat de fijne lijntjes vervagen, ofwel het extra aanbrengen van vocht. Dat werkt in meerdere niveaus om vocht naar de huid te trekken en te binden. Dus ook naar de diepere lagen van het gezicht. Hydr8 B 5 van Medik8 zit in een handig pipetflesje. Vier druppels zijn genoeg om de welwillende werking ervan te bewerkstelligen. Het serum kan zowel voor de nacht als dag worden gebruikt en geeft als resultaat dat de fijne lijntjes in je gezicht vervagen. De positieve werking van het serum dankt het mede aan de aanwezigheid van hyalurozuur( vochtbinder) en panthanol (vitamine B5) . Belangrijk ingrediënt is ook de saskatoonbes, die het enzym blokkeert dat het vocht afbreekt.

Eindresultaat van de behandeling, naast het reduceren van de lijntjes, is dat je huid er stralender uitziet.

Is dit herkenbaar ???? Herken je dit ?

Als je lippen constant droog aanvoelen….blijf je die insmeren met  een stick. Als ze ondanks dat gesmeer toch droger blijven is de oorzaak snel aan te duiden. In die lippensticks zit namelijk petrolatum ofwel vasaline.Met die vasaline wordt er een laagje op je lippen gelegd, daardoor kan het vocht niet ontsnappen aan de huid.Het gevolg is overhydrateren en kunnen de natuurlijke celpocesen minder goed verlopen en de huid zich als gvolg daarvan minder goed gaat beschermen.

Welnu, de lippenbalsem Muteny van het Engelse schoonheidsmerk Medik8  bevat geen petrolatum. Deze balsem is namelijk gebaseerd op een natuurlijk en voedzaam  squalane       (plantaardige olie) en niet op vasaline.Die lippenbalsem smelt in de lippen  om vocht en olie aan te vullen. Hierdoor  worden de lippen zacht en soepel, zodat de huid van de lippen niet in een nutteloos herhaald insmeergedrag wordt bewerkt.

Contact

06-44657558

info@schoonheidssalon-liesbeth.nl

Meer zien…

BLOG

 

kamer van koophandel : 18127013

BTW : NL001672624B81
Privacy Verklaring

Adres :

Keizersdijk 10b

4941GE Raamsdonksveer

Openingstijden:

dinsdag -woensdag-donderdag: 9.30 uur-18.00 uur

zaterdag: 9.30 uur-12.30 uur

Info op afspraak

 

 

 

 

Email Mij